New Feet

Fotvårdsprodukter - New Feet

New feet tillverkar fotvårdsprodukter som skor och sulor med stötdämpande egenskaper tillverkade i det bästa och hudvänligaste råmaterialet.
Produkterna skall motsvara kunden behov och förväntningar.

Dessa krav klaras av genom ett tätt samarbete med forskare av biomekanik och genom samarbete med de bästa producenterna och designers av kvalitetsskor, där gott hantverk, kvalitet och miljö är förenade. Energi sula, den världsberömda patenterade. Det är erkänt som en lös innersula eller helt integrerad i alla våra skor. Inlägg sulor utgör en del unika funktioner för att våra skor:

Sulan är gjord av en super-elastiskt material med högsta möjliga stötdämpning och komfort. Material förlorar aldrig sin elasticitet och håller alla skor livstid. Genom att placera dämpning på foten så nära som möjligt så att fotens muskler och blodcirkulationen ökar. Resultatet är mindre trötthet och skydda mot skador. Den höga elasticitet innebär att en stor del av avkastningen energi av rörelse utnyttjas.

Vi har precis vad dina fötter behöver

Vi har alla typer av behandlingar och produkter för dina fötter. Besök oss, mejla oss eller ring. Eller varför inte kika in i vår webshop?