Fotbäddar

Fotbäddar - ta hand om dina fötter

Med en individuellt tillverkad fotbädd kan man stödja foten, avlasta ett visst område eller korrigera en felställning. Gående på hårt underlag, ensidiga rörelser, felaktiga skor eller felställning av foten kan ge upphov till överbelastningsskador.

Förhårdnader, liktorn är belastningsskador som man bör ta hand om Som fotterapeut på Akilles fotvård jobbar vi med att anpassa sulor så att vi kan avlasta förhårdnader och liktorn. Dels för att inte behöva klistra avlastningar på huden och dessa lossnar i stödstrumporna. Sulorna kan lätt flyttas från sko till sko.

Vi ritar av dina fötter och ut efter ritningen kan vi anpassa dina avlastningar.

Vid tex, plantar faciit, hälsmärtor av olika slag form gjuter man ett inlägg eller så kan man använda andra tekniker till att göra ett individuellt anpassat fotbädd. Alla våra inlägg passar skor som vi säljer i butiken av märket New Feet

Har man Hallux vallgus eller Hallus Rigitus stel stortå) kan man behöva hjälp att få ett inlägg till sina skor för att stödja och avlasta trycket på stortå leden Här är det även viktigt vad man har för sko. Vi på Akilles kan hjälpa dig att hitta rätt sko.

New Feet är medicinska skor som har bredare läster och har utrymme i tå partiet. Alla skor är anpassade för att man ska kunna få plats med sina fotbäddar

Nageltrång kan vara en symtom på att man har en felbelastning och då kan det behövas fotbäddar till skorna.

Med individuellt tillverkade fotbäddar kan man stödja foten, avlasta eller korrigera en felställning.Vi på Akilles är proffs på detta! Välkommen!

Vi har precis vad dina fötter behöver

Vi har alla typer av behandlingar och produkter för dina fötter. Besök oss, mejla oss eller ring. Eller varför inte kika in i vår webshop?