Fotvårdsprodukter - New Feet

energsoleNew feet tillverkar fotvårdsprodukter som skor och sulor med stötdämpande egenskaper tillverkade i det bästa och hudvänligaste råmaterialet.
Produkterna skall motsvara kunden behov och förväntningar.

Dessa krav klaras av genom ett tätt samarbete med forskare av biomekanik och genom samarbete med de bästa producenterna och designers av kvalitetsskor, där gott hantverk, kvalitet och miljö är förenade. Energi sula, den världsberömda patenterade. Det är erkänt som en lös innersula eller helt integrerad i alla våra skor. Inlägg sulor utgör en del unika funktioner för att våra skor:

Sulan är gjord av en super-elastiskt material med högsta möjliga stötdämpning och komfort. Material förlorar aldrig sin elasticitet och håller alla skor livstid. Genom att placera dämpning på foten så nära som möjligt så att fotens muskler och blodcirkulationen ökar. Resultatet är mindre trötthet och skydda mot skador. Den höga elasticitet innebär att en stor del av avkastningen energi av rörelse utnyttjas.

Skador

Det är först när fötterna sätter stopp i vardagen, som många inser hur viktiga de är.

Läs mer

Behandlingar

Lämna vården av dina fötter till oss.
Vi tittar på helheten, orsak och verkan till dina problem. Vi jobbar även med förebyggande jobb.

Läs mer

Fotvårdsprodukter

I vår butik har vi ett brett soriment av fotvårdsprodukter. Allt från salvor och krämer till stödstrumpor och skor.

Läs mer

Professionell fotvård i Örnsköldsvik.

Vi på Akilles erbjuder professionell fotvård i Örnsköldsvik. Vi tittar på helheten, orsak och verkan till dina problem.
Ring idag och boka tid 0660 - 22 10 40. Det är nämligen det enklaste sättet att åstadkomma det vi hela tiden kämpar för: gladare fötter.